Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför har allting blivit så magert?


Det är ingen studs i köttbullarna nu för tiden!!!!

Vad har hänt?
Hur jag än rullar och knådar,
knäcker ägg,
smular skårpor,
skär lök -
så mina ögon tåras,
blandar varsamt,
och steker ömsint med lagom värme...

så får jag ingen studs på dem!

Och det spelar ingen roll om det är
blandfärs eller bara nöt.

Som om djuret rendan var dött
innan det kom till slakten.

Som om det redan visste...

Det har hänt nåt!

Och man vet det,
men man vill inget säga
för när studsen är borta...

är vi lurade...

Skärp er nu för tusan!




Övriga genrer av Jaramald VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-23 00:43



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja klart udda och skitbra
2008-06-23

    Jojjan
Originellt och kul :)
2008-06-23

  * Ammi *
potatismjöl min vän! då studsar det
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP