Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vattnets formationer


Älskande väder

Ångan längtar efter
sin ishimmel
för att
kunna
falla
som flingor
utan roder...

JNW 2024




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP