Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rachel's - water from the same source


piano fire

När du sjunger ser du ut som en dröm i ansiktet,
något vackert som strålar ur hela kroppen och vill ut.
Du ber mig stoppa huvudet i pianot, höra hur
musiken låter inuti när du spelar.
Efteråt sitter den kvar som en värme i dina händer,
en sprakande energi som dröjer sig kvar
in i sömnen, fingrarna spritter och letar tangenter,
jag vaknar med en hel notskala över min arm.




Fri vers av Terese Wallbäck
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terese Wallbäck