Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
balmorhea - the winter


...

När du är rotlös bygger vi ett hem av kuddar och täcken,
madrasser och stolar, bor under borden.
Jag gräver i dina händer, planterar frön i groparna,
dom rinner längs livslinjerna och ner på golvet,
När inget känns hemma får rötterna komma till dig.
Veckla upp en karta och bestämma en plats,
pynta med allt som är kärt och vackert,
instrumenten, böckerna, tavlorna, dig.




Fri vers av Terese Wallbäck
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terese Wallbäck