Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden illustrerar mina förhoppningar på en ny och bättre värld när väl havsnivån stigit de där sju meterna som forskarna tror skall vara färdigt först om femtio år, men som infaller mycket tidigare än så om vi har tur, förlåt otur


Harar don’t sing, but Wales do (High Q)







Hennes ljuva skratt
klingar falskt I mina öron
sommarsol dröjer




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 21:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men svenska harar stavas förstås med h...
2008-06-23

  lodjuret/seglare VIP
Wales är beläget i Storbritannien och engelska valar stavas med h, Whales alltså
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP