Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett TV-program om sekten Guds barn....


Kallad att älska?


Guds barn
kallar
barnen

Moses ropar
barn till vassen
vaggar Familjen
i Guds namn

Guds barn
kallar

barn öppnar
sina kroppar

Svaret
är döden förklädd


Men varje kvarnsten väntar tidlös




Fri vers av korpfjäder
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 22:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hemskare kan det inte bli....
2008-06-25

    Glittra G
Jag såg också den ,,, usch vad fruktansvärt, man mår illa. Fy fan vad mycket skit människor kan göra i GUds namn.
2008-06-24

  Cadena
Ja, usch. Det finns mången sorts förvillelse.
2008-06-24

  Maria Zena Viklund
ja människan kan göra mycket styggt i Guds namn...
2008-06-24

  Mona*
Kunde inte sluta titta. övergrepp i gud namn, i kärlekens namn, förnekelse, det totala mörkret, hämnden, döden. Tänk om vi kunde ta lärdom.
2008-06-24

  glittertindra
såg programmet igår, så mycket skador de åstadkommit hos de som berättade hur det varit att växa upp som barn där, tragiskt...
2008-06-24

  Lena Krantz VIP
Min storasyster är nästan med där....och ja de ÄR indroktinerade till döds.

Läskigt faktiskt...
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder