Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är ingen blogg, texten är just påhittad, men bilderna jag tagit idag kommer i senare texter att tala för sig själva...


Ibland tappar jag skon (Tron är en spelfilm av Disney)







Skona mitt hjärtaaaa
var en populär sång
en gång

idag har jag filmat en man
som stod och trumpetade på Sergels torg
först såg han inte ut som en elefant
sedan lät han inte som en elefant
därefter blåste han mig på
ett klassiskt intåg

sedan tog jag bussen ut till Waldemars udde
såg en söt flicka le mot mig där jag
trumpen gick och plåtade blommor
och fick som i rabatt
filma några båtar, deras kölvatten
samt kluckande vågor mot stenig strand

sedan var det bara att ta tricken hem
till egna kället
luta sig ned i sängen
o somna på stället




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-06-24 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP