Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 10 juni 2008


Jag har hört

Jag har hört
Att gråta är bra
Att gråta är att dra ifrån det som var
Att komma loss
Att komma till ett nytt ställe

Jag har hört
Att skrika är bra
Att skrika är att få utlopp för sina känslor
Att agera på det som hänt
Att agera för något nytt

Jag har hört
Att jag kanske bara alltid har fortsatt att hoppas
Att jag kanske bara skriker för att få bort minnet av dig
Att jag kanske bara gråter för det som var

Jag har hört
Att jag måste skrika och gråta och försöka höra
För att kunna förgöra




Fri vers av Animalia
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-06-25 00:28



Bookmark and Share


  fågel grå
Man får nog göra allt,
men detta är inte lätt.
2008-07-04

    Bealiis
Värt att tänka på..
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Animalia