Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla min yra

Det snurrar.
Snurrar
Snurrar
Någonting gör mig yr.
Kan du höra mig?
Höra mitt eko?
Ekot som färdas genom luften.
Ekot som finns förgäves.
Ekot som tillslut blir svagare.
Det som fanns förgäves i mörkret.
Det inga hinder kunde stoppa.
Det som inget kunde lokalisera.
Det jag inga hinder hittade att fästa blicken på.
Inget som kan stilla min yra.
Det snurrar, och fortsätter snurra.




Fri vers av Animalia
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Animalia