Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
större


Bortom stryker livsduken


Inte i doften
och inte i blicken av kärlek
men bortom

tanken vill
och bilden
stryker över livsduken

men färgerna

lämnar dagar
nätterna fylls av dig
osedd


ett ögonblick tappar andan
mig själv

i ljuset




Fri vers av korpfjäder
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-25 10:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fantastiskt!!!!
2008-06-25

  berxper
Det är härligt att läsa det du skriver!
Du har ett djup.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder