Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
greajt, 15, inspirerade (till tonerna av blue öyster cult, don't fear the reaper)


Tänk att någon år kan fylla, helt utan fylla










tänk om det så hände
att vid femtio fyllda det vände

gick tillbaka igen som bumerangen
ringlandes likt klapperslangen

som en uppdragen fjäder
bara trädd uppå andra kläder

liksom pappan din den fina dagen
slipsförsedd o trädd kring kragen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP