Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom inom är utom utan färger



Dröj mig inte kvar
där vägen vänt sig undan
tag mig bortom
där luften ännu andas utan motstånd

Skölj mig ännu varm
i famnen du fick låna
tag mig inom
där sorgen ännu väntar utan tårar

Gå mig länge tyst
när natten höljer hjärtat
tag mig utom
där intet ännu målats utan färger




Fri vers av korpfjäder
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-25 15:04



Bookmark and Share


    Glittra G
Åh vilken underbar text. Mycket sorg, men samtidigt mycket kärlek, stillsamt beskrivet.
2008-06-29

    © Birgitta Wäppling VIP
En vacker dikt
som sveper med sig läsaren
och fångar uppmärksamheten
hela vägen från första raden
till den sista

Denna dikt har något alldeles visst...!
Tack för läsupplevelsen.
2008-06-25

  Carola Zettergren
Underbar poesi!!
2008-06-25

  Lena Krantz VIP
Verkligen tjusigt med underbara ordvrängningar

som

gå mig tyst

Mmmm den kändes speciell för mig!
2008-06-25

  Lyckohäxan Enediel
Aaaah den här är verkligen läcker!

"Gå mig länge tyst
när natten höljer hjärtat"

Helskönt!! Hela alstret ger mig en mysig stämning på nåt sätt, lite längtande, lite vetande och lite undrande.
2008-06-25

  Michaela Förne
vackert och följsamt. Tack för bra läsning!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder