Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Sommarbrud vid tidlöst bud



tusen klockors sång
vinden bjuder upp till dans
bär till nysådd säng

vemodsvacker dröjer dag
sommarnattens leenden



tusen klockors sång
vinden över öppet fält
graven ännu dold

blomsterprakten döljer mull
blåklocksklangen väntar än




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-25 16:40



Bookmark and Share


  micke marin
Jo, det gäller att passa på medan det är sommar och liv.
2008-06-28

    Glittra G
Aj, den här grep mig. Den är så himla vacker för att ordenär så fina, språket i den är bara fenomenalt, men det finns ett allvar som väcker starka känslor och får min kropp att rysa.
2008-06-26

  Ilona _L
Vackert, men håll ut!
Kram
2008-06-25

  Carola Zettergren
Tusen klockors sång...blommor som klämtar..det tyckte jag var mycket fint!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder