Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändor och vantro


Tydor och tecken
vändor och vantro
trollbarn som byttes
mot långsamma dagar

Vem ska jag kalla
vem måste bli
sjutusen falla
vem står mig bi?

ensam längtar jag drömmen
tydor och tecken förbi
vem skulle stanna
en natt utan långsamma dagar

Ropar som räven
tiden är min
knuten som näven
min lagd i din










Fri vers av korpfjäder
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-25 22:26



Bookmark and Share


  micke marin
Jösses, hur gör du människa?
Det här känner jag igen, i sättet att vara.
Som en gåta i en saga, den som svarar rätt får prinsen/prinsessan.
2008-06-28

  Carola Zettergren
Sitter andlös o stum..fenomenalt...bokmärker!!!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder