Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små vida vyer

 

Om den enklaste tanke,
tvingar dig till ett enkelt svar,
ur hettan, det du inte har.
Innehar du ensamrätten
till ditt helvete.
Platsen där du lever, tumlar runt,
tvingas stanna kvar, isiga dar...
Trotts att du har ett svar,
dolt i lögner,
är ditt himelrike,
inte mitt

och aldrig ett svar.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 00:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett svar dolt i lögner klarar man sig utan..
2008-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Mitt himmelrike har blivit mig givet och det är äkta vara.
Helvetets fasor ämnar jag inte ta del av.
Jag kan bara tala för mig själv.
Jag tror inte att man kan vara himlaprins och helveteskandidat samtidigt.
Man färdas mot endera destinationen.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt