Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det elden ägt


alla mina bilder
förkolnade
stoftet inför dina fötter

och de namn jag givit mig själv

varje gest
förintad
av rörelsen i dina ögon

mitt ord

allt av liv jag ägt
förblindat
i ljuset under dina händer



och elden vidrör tiden






Fri vers av korpfjäder
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-26 09:06



Bookmark and Share


    Melona
helt underbar!
2008-07-01

  micke marin
känns avgörande på något sätt.
förkolnade
förintad
förblindat
lätt oroande men troligen något bra ändå.
2008-06-28

    Glittra G
mm vacker som en sammetslen smekning
2008-06-26

    ej medlem längre
Egentligen är jag inte så förtjust i denna sorts texter, men - jag kapitulerar!
2008-06-26

  berxper
"varje gest
förintad
av rörelsen i dina ögon"

Så otroligt bra!
2008-06-26

  inutimonster
du hade mig redan vid rubriken!
2008-06-26

  Michaela Dutius
Underbar text som stannar kvar som en stilla tanke.....
2008-06-26

  Desert dust
vackert!
2008-06-26

  Cadena
Ja, å vilken vacker dikt. Det är en sådan där dikt man behöver läsa då och då ... Ljuvlig. Tack!
2008-06-26

  Hannadraken
det här är en sådan där Åh-text. Så jag bokmärker och kommenterar bara med ett Åh.
2008-06-26

  maria laakso
jag gillar den !
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder