Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något före internet








Ingen gud har
talat med mig
om tionde, de

enda som inte
bli hämtade av
mentalvårdare när de

säger sig ha
en helt öppen
direktlinje med gud

är väl präster
o deras likar
samt amerikanska presidenter?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP