Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av Michaela Dutius (det där med tidens varp har jag använt mig av förut, här passade det dessutom in, tänker jag)


Flyttfågelns sång








Att flytta på
sig då och
då är verkligen

uppfostrande... aldrig har
jag väl haft
så svårt att

skiljas så från
det allra mest
onödiga men ändå

hjärtslitande som jag
behållit som minne
av någonting nu

sedan länge glömt
men som stannat
i tidens varp




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 13:26



Bookmark and Share


  Bissen
Klockrent med bilden till! like...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP