Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över hav

Idag brann det
över vågorna
då svedda änder
flög skrikande mot land

Ett oväder
riktade slag
mot ögon
fyllda
med blodröda
tårar

Kanske sorg
utmattning
eller frihet?

Salt
i vått på land
salt
i sår
som brann




Fri vers av bimbim
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-06-26 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim