Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
takten i min musik går i moll fiolen är av mörknat virke


svarta moln




svarta moln svävar över mig
vinden viskar hotfulla ord
likt en dansares utvald steg
följer mörkret i mina fotsteg
akta dej, jag kanske är farlig
jag kanske smittar
inte vill väl du ha svart moln som hänger över dig
tankar som maler och slår hål i min svaghet
takten i min musik går i moll
fiolen är av mörknat virke
mina skor lämnar svart spår
låt mig vara, du tycker ändå inte om mig
fan själv jagar mig
sakta faller träden ner på marken
gren efter gren bryts av
solen är inte längre gul
bistra värld, vart för du mig nu?
låt mig vara jag klarar mig själv....





Övriga genrer av hellen
Läst 405 gånger
Publicerad 2008-06-26 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen