Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

Nu släpper
jag taget


Låt mig falla
fritt

Fånga mig
på en bädd
av bomullslen
sinnesro

Det är en illusion
att jag skulle veta
någonting
av mitt fortsatta öde

Stilla stormen
låt mig få driva fritt
utan oro
för morgondagen









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-26 21:46



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..amen...
så fin...
"...nu släpper jag taget
låt mig falla fritt...."
underbart...
A.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP