Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge mina läppar dröjer


kvällen stillnar
och solen
väntar mörkret

men sommarnatten
dröjer
som mina läppar dröjer
vid randen

smakar sjövind och vatten
solen
och jag mot kvällen

men sommarnatten
dröjer mig kvar


horisonten håller mig medan du sover
bara horisonten




bara horisonten





Fri vers av korpfjäder
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-26 22:39



Bookmark and Share


  Cadena
Vackert - ett lyriskt naturspråk som det är lätt att vila och vara i - man kan lulla med i det enkla , rena och rytmiska.
2008-06-29

    Glittra G
Me like!
2008-06-29

  micke marin
Fin liten sak det här..
Bara ett tunt tunt tunt litet streck,
innan läpparna möts.
2008-06-28

  Carola Zettergren
SÅ BRA POETAT!!!..andlöst vackert!
2008-06-27

  Bjarne Nordbö
Melona hon kan hon.
2008-06-27

  Kristina Wallbing
Magisk sommarnattsstämmning i denna dikt! Och en stilla närvarokänsla som dröjer kvar. Suveränt!
2008-06-27

  berxper
Vilken stämning,
som inger ro...
2008-06-27

    Melona
Jag vet inte vad det är som gör det, men det här är så vackert...

Och jag tycjer mig, den senaste och sista tiden uppleva annorkunda toner och känslor hos dig.
Kan verkligen inte sätta fingret på vad det är, men det är mer lycka, försoning...eller, tja, kärlek.

Hur som, skriva har du ju alltid kunnat göra, och du gör det suveränt.

Tack för detta mästerverk, gillar upprepningen i slutet...
Det är suggestivt och snyggt!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder