Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hildegun Relefors har inspirerat till den här texten


Saknaden behöver inte vara en plåga







De minnen som lever kvar
kan vara allt en har

särskilt tydligt på ålderns höst
hur det värker i mammas bröst

efter tiden som varit o flytt
munnar som ropat o nävar som hytt

snart är maten klar lilla vän
se där, minnena lever än




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 12:17



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker dikt om minnen,
särskilt på ålderns höst
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP