Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bach, kyrkoorgeln spelar för dig mäktiga klanger, men inte om guds bud


Tankar






Ibland är målet vägen
Ibland är vägen målet

resan är halva målet
målet är halva resan

det viktiga med att vinna är att delta
det viktiga med att delta är att hinna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 14:23



Bookmark and Share


  Maria T
Jag tycker mycket om kyrkoorgelns
mäktiga klanger.

Det viktiga med att vinna
är att delta. Bra
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP