Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden harmonierar så med texten att jag genast måste uppsöka badrummet för ett hett bad att tvaga mig i, med en myckenhet av schampo och fridsamma känslor, vilka brinna som små eldar av kärlek till en presumtiv läsare av dessa ord


Viktiga faktorer







Utan att riktigt förstå varför
finns där två viktiga faktorer
med överkonsumtion

Dels själva görandet
dels det nödvändiga
illa måendet efteråt

Chansen till att kunna kräkas upp
alltsammans igen
samt ältandet av ånger och skuld
är även dessa viktiga faktorer
ej att förglömma




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 14:28



Bookmark and Share


  Maria T
Ånger kan vara befogat ibland
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP