Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag arbetar med att bryta mönster. Mitt jobb är att leka med barn, att leka med dom så mycket att dom börjar se sig själva. Idag på jobbet hade jag en kort men helt fantastisk disskusion!


Samtal med ett barn

- Sigge, varför retas vissa barn?

- Vad tror du själv Adil?

- Min syster säger att det är för att dom är dumma barn, men jag tror inte det.

- Vad tror du då?

- Jag tror att dom är rädda för att bli retade själva.

- Hmm... Vad tycker du vi ska göra med dom som retas då?

- Jag vet! Vi spelar fotboll!




Övriga genrer av Sergej
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-27 16:42



Bookmark and Share


  Della K
Världen styrs alldeles för mycket av rädslor...
Och idrotten har väl alltid varit en frizon... en plats för lika villkor.
Tror inte alls att det är en dum idé att spela lite boll.

:)
2008-07-23

  lyckeli
More power to ya som arbetar med att bryta mönster och finns nya sätt och vägar hos barn! Guldklimpar är ni!
2008-07-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra lösning och mysig text!
2008-06-29

  Elaine.S VIP
Underbara lösningar de har barn...och en match med regler kan man lära sig en hel del av...
2008-06-27

  albertina
Härliga rader.
Samtal med barn är oftast väldigt givande.
Och intressanta.
Barn är ärliga och raka.
Jag älskar att vara i deras sällskap.
Adis tatik gillar jag verkligen.
Spela fotboll med dem som retas.
Gjorde ni det sen då ?
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej