Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, har man ändå lite tid över...



tänk om man kanske skulle gå ner
ner och ut ur huset och sedan runt
runt hela huset
tills man kommer ut på parkeringen
ja, där det är parkeringsförbud
och... ja, du vet... fullt med bilar
som står still
jag har alltid undrat hur asfalten
asfalten därute, under bilarna
med oljeläckage och drivor av skräp
skräp som ligger där, tas upp och sedan
lite magiskt, kommer tillbaka
man frågar sig ju ibland
ja, du vet... hur det smakar
asfalten... den svarta, skitiga
kanske ska man gå dit
och slicka lite
nu när man ändå har tid
och ciggen är ju slut så...
... ja, det blir väl samma resultat

hmm... kanske smakar det citronmeliss
med vaniljglass och färska jordgubbar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-27 22:52



Bookmark and Share


  RedCherry
annorlunda,men bra ändå:)
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen