Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här får särskrivningen en särskild jordmån att rotas i


Ingenting alls om fors ränning






En kvinna till
fors kare har
kommit med den

i vissa kretsar
kontroversiella idén att
kunskapens äpple nog

mer troligt var
en citron, emedan
äpplet var surt

det växer fler
citrusträd än äppel
träd i regionen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-27 23:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
På kinesiska rimmar forskare på fårskalle.
2008-06-28

  Carola Zettergren
Bra poetat!
2008-06-28

  katt.inc
Så måste det ju ha varit, en citron är ju klyftigare också, jag undrar bara var den här regionen ligger, exakt. En klurig och klyftig dikt och roande.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP