Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här ett nytt försök att skriva ren och oförfalskad smörja, jag har givit mig den på att lyckas till slut, om jag så skall behöva... behöva...


Av nöd är jag tvungen











Ibland känns saknaden
större än lusten
att leva, men

om jag inte
levde skulle jag
inte känna saknaden

inte heller lusten
då lusten kom
åter... i perspektiv




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 22:21



Bookmark and Share


  aftermath
ett moment 22 vi inte undslipper
om vi ska erfara just lust och saknad
och det ska vi ju
så det lönar sig
att streta
vidare
2008-06-30

  Gunwale VIP
Ord som gör gott...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP