Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berörande

beröring
berör ingenting
ingen beröring
ber
en beröring
rör vid mig
vidrör
berör
mig




Fri vers av Lilla Mari
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 23:39



Bookmark and Share


    johanni
Oj. den här tog tag i mig, Rörande ord om beröring på många plan.
/Johanni
2008-06-29

    eva m h
Stor längtan att bli berörd!
2008-06-29

    ej medlem längre
Fyndigt poetat!!
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Säger allt.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mari
Lilla Mari