Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min största gåva

han älskar mig
hans grågröna ögon har sett in i mina under två decennier
med kärlek

bakom ilska eller tårar
förtvivlan eller fruktan
finns kärlek

förväntansfull eller förtjust
ett lysande ansikte mot mitt
av kärlek

även vid besvikelse och tvivel finns
alltid kärlek där
i hans ögon

mitt stjärnöga
alltid mitt lilla stjärnöga

han sjunger oftast lite tyst för sig själv
ja inte nu längre
nu sjunger de i högtalarna därinne

det är dyrbart men inte svårt
att få sitt barns kärlek
min största gåva är att förunnas älska honom




Fri vers av Lilla Mari
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-29 13:48



Bookmark and Share


    eva m h
En underbar dikt full av kärlek!
Bokmärker!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mari
Lilla Mari