Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när jag suttit och smuttat på dricka mest hela kvällen blir det mycket svårt att sova sedan, jag blir pigg av att dricka, medan alla andra tycks bli sömniga, det är bara en av de där sakerna som jag väl aldrig kommer att begripa mig på


Under de åren var jag olycklig







Jag vet nästan aldrig vad jag har
förrän jag har mist det
tråkigt nog är det mycket vanligt...

ibland när jag skämts för
att jag varit olycklig
har jag bara velat gå min väg
aldrig komma tillbaka igen

men verkligheten pockar alltid
på återkomst...
det är nog därför jag ibland tänker på Sebastian

mer på andra än på mig själv
eftersom det är lättare
att ha tankarna och känslorna hos andra

så mycket mer fruktansvärt
som det är att kännas vid sig själv...

men så som det var då
är det inte längre
så blir det säkert aldrig mer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-29 00:40



Bookmark and Share


  berxper
Suveränt! Det där känner jag igen mig i...
Så träffande!
2008-06-30

  mare VIP
..bra skrivna ord......mina tankar går igång, och känner igen detta......
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP