Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgkulör & vinstänk.

Att vara en sorglig historia,
fylld med smärta o skada,
det är vad som gör livet
värt att lida...

Morbida kvällstankar välkomnas
som ljus, när känslor beter
sig som ett främmande språk.




Fri vers av Adryan von Linden
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adryan von Linden
Adryan von Linden