Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldflugor.

”Låt mig tugga i mig hennes huddräkt.
Lemlästa henne på sin själ...” i närheten
av lägerelden, sprakade konstiga eldstenar.
Å, där vid den färgstarka skogsdungen njöt
halv-kokta vampyrer av solljuset bland
de vissnade träden.




Fri vers av Adryan von Linden
Läst 446 gånger
Publicerad 2008-07-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adryan von Linden
Adryan von Linden