Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet. Bedvid moln.

Livet är argsinta ljusglimtar
vid horisonten, där ordlösheten
letar efter kärlek o offer. Med vilken
ånger älskar demoner? frågade
jungfrun offerkniven.

Å, bredvid moln förvandlas
vi alla till drömmar,
å visionen av ordlösa
hundar slår in skallar.




Fri vers av Adryan von Linden
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adryan von Linden
Adryan von Linden