Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomsyrad och solvist varande


Så mörkt som det djupaste i havet
bundet till eoner av tid
aldrig funnet
men genomsyrat

så är det att vandra i dagar
där varje timme har varit
men aldrig någonsin
kan bli

Så evigt som skapelsens begynnelse
vunnet av stjärnstoftens rymd
cellvist varande
men utom sig

så är det att se in i natten
där tiden aldrig har varit
men evgt skapas
på nytt

och aldrig ska ljuset bli mörker
om tiden någonsin kan bli
genomsyrad
utom sig
på nytt




Fri vers av korpfjäder
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-29 15:25



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Lyriskt och vackert! Gillar sista strofen extramycket!

(Menar du cellvist och/eller solvist?)
2008-06-30

  Carola Zettergren
FENOMENALBRA!!!!
2008-06-29

  Mona*
En vandrares tankar och varande.
2008-06-29

  Cadena
Djupt känt och vist vunnet känns det som.
2008-06-29

  Ilona _L
Jag kan bara buga mig för din vackra, vackra dikt!


"Så evigt som skapelsens begynnelse
vunnet av stjärnstoftens rymd
cellvist varande
men utom sig"


Strålande!!!
2008-06-29

  Maria Zena Viklund
mycket vackert alstrat!
2008-06-29

    Glittra G
Jag älskar bara den här! Har inget mer att säga :O)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder