Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schizofreni; vägen till fullkomlighet

du är min Vän och Förtrogna
håller mig lugnt i din famn
kysser mig varsamt, med ett
stilla leende på dina
iskalla läppar

med en underlig ömhet
känner jag dina tänder
slita av min tunga

jag ler
ögonlös
och döv




Fri vers av -Jokke
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-30 01:10



Bookmark and Share


  aftermath
förunderligt brutala rader som fäster
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke