Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

I min becksvarta tystnad bor ingen annan än jag själv
Strider mot tankar som äter upp mig
Töjringen i mitt hjärta växer
Hålet är större än jag själv
Större än jag någonsin varit.

Litar du på mig, min vän
Talar du min sanning
Skulle du göra allt för mig
Skulle du döda mig ifall jag bad dig?




Fri vers av Emma Tell
Läst 155 gånger
Publicerad 2008-06-30 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Tell