Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta av hatten

Ta av hatten
Spelet är slut
Ensam kvar står jag
En stenhjärtad förlorare
Glömd bland självömkan och glåpord
Jag dränkte mig i dina tårar

Du ska också lämna jorden en dag
Ensam och svag, precis som jag
Ta på dig hatten igen
Allt klär en förlorare
Du är min spegelbild
Akta glaset

Hade du väntat dig ett annat slut
Vi går aldrig värdigt ur livet
Än en gång ska vi förlora
Ta av hatten
Du är fulare än din barndom
Precis som jag




Fri vers av Emma Tell
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Allt klär en förlorare".

Intressant.

Ja, vi har ju ändå inget att förlora.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Emma Tell