Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden är tomma
Bleka meningar står på rad
Redo att dö
De har länge bott i mitt hjärta
Utnyttjats till hat, kärlek, sorg och smärta

Orden har blekts bort ur mitt minne
Likt det streck jag målade på din kind
Råheten faller som tunga regndroppar på min nästipp
Blotta tanken av dig får mig att skrika
En vilja att kasta mig ner på marken, skrapa upp varenda befintlig hudcell,
se blodet rusa,
känna smärtan som tränger ut ur min kropp genom allt för små hål

Du dödade mitt inre, den gången du log
Din värme smälte isen inom mig
Dränkte mig inifrån
En oändlig svart avgrund
var allt du lämnade kvar
Så säkert, i mitt hjärta




Fri vers av Emma Tell
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 10:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så starka känslor förmedlar den texten...om ordens vikt och värde ...om förväntningar och brutna löften...ja...
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Emma Tell