Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att vara någons älskade








ibland är man
någons älskling, har
iallafall varit eller

kommer att bli
om än kanske
inte mammas och

pappas riktigt längre
om än barn
i deras ögon

barn i andras
ögon, älskling i
någons ögon och

förfarna händer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 13:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det är så vackert..."förfarna händer"! Ja, det finns ett vemod här som jag gillar. Ta bara bort kåt i kankske.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP