Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämparglöd.

Jag vill orka
försöka och kämpa
inte gnälla och klaga
vid varje liten krämpa
Jag vill härda ut
vara stark och bestämd
inte ge upp allt
och tro att det tar slut
Men det är svårt
att få det rätt
när vi bråkar ständigt
på alla vis och sätt

Jag vill orka
kämpa och slåss
jag vill rädda oss
från att drunkna i vardagen
och ta varann för givet
Jag vill rädda oss
för jag älskar honom
mer än själva livet.




Fri vers av Havanna
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 13:13



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stor och ödmjukt kärleksfull !!!
2008-07-01

  Kalle.O
Fiiiin!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna