Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri haku/senryu


Pensionsförsäkringshaiku


lyser röd granit
bergfast mot svarta korpen

ättestupan väntar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 18:11



Bookmark and Share


  J.E Larsson
Jag gillar dig jag! Skriver så underbart, jämt!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder