Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan klara livhanken fast du brutit nacken då du olyckligt föll från viss höjd, men något riktigt liv, jämfört med hur det var innan blir det kanske inte, fast för en del blir det vändpunkten till att plötsligt bry sig och börja ta vara på möjligheterna


Fingerfärdigt (eller bara otur?)






Ibland befinner sig fingret
på något olycksaligt ställe,
kanske tillsammans med tummen

(det sägs att tummen inte är ett finger,
trots detta sägs vi ha fem fingrar på varje hand...)

och sätter man sig
när man har tummen i rumpen
istället för mitt i handen
kan det vara extra olyckligt

en vän till mig berättade
att hon gick uppför en ishal trappa
i vintras (2007) och så
halka hon och bröt fotleden,

dessvärre satte hon sig sedan på stenen
i trappan och tog emot sig
med handen och bröt handleden samtidigt...

...det kallar jag otur...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 20:27



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ja hon skulle ju inte tagit emot sig... eller?!
2008-06-30

  berxper
Du säger kloka ord!
Men den är rolig också...
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP