Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två dagar sten



två dagar sten
renlav och sten

tre dagar isande kyla


ändå är evigheten min
två dagar

renlav och sten




Fri vers av korpfjäder
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-30 20:41



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
2008-07-01

  Bjarne Nordbö
Älskar det egentligen självklara.
2008-07-01

  Lena Krantz VIP
Två dagar kan vara alldeles tillräckligt, och alldeles underbart!
2008-07-01

  Cadena
I sparsamheten kan man hitta frihet.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder