Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag ser mig om, du är inte här
Ingen känner mig
Jag saknar dig, jag svär

Du var min bästa vän
och jag hoppas verkligen
att du är det än

Jag ser dig med dem
Du skrattar, du ler
Jag skulle inte kunna sakna dig mer...




Fri vers av Nina.
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 21:13



Bookmark and Share


    Fröken Frida
öppet och skört, och väldigt fint skrivet om en vän eller något mer.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina.