Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stjärnorna

Stjärnor...

De skiner alltid,
hur regnig och dålig dagen än har varit.
Fast man kanske inte ser det för alla molnen,
så vet jag att de lyser.
Precis som ni gör.

Man kan inte alltid se dem,
men man vet att de finns där.
De kommer aldrig försvinna,
bara vänta in dem.
Precis som ni.

De ger mig lugn,
de ger mig ro.
Med dem är jag trygg.
Precis som med er.

De är så mystiska,
man kan aldrig veta allt om dem.
De är hemlighetsfulla.
Precis som ni.

Jag gillar mina stjärnor.
Nej, fel...
Jag älskar dem!




Fri vers av Nina.
Läst 590 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.