Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samma dikt fast på både svenska och engelska.


lilla flicka

Flicka lilla, söt som socker, vad är det för fel ?
Tårar på hennes kind, ärr på hennes arm.
Blodet rinner sakta ner får det öppna såret,
Smärta av alla ord, lämnar hjärtat med öppna
Sår.. Önskan av ett bättre liv blir allt starkare.
Nu kan ingen mer såra henne. Allt börja tyna
Bort. Hennes liv blir som bilder i en bok.
Nu är allt över.


Little girl, sweet like suger, whats wrong ?
Tears on the cheak, scars on her arm.
The blood´s running down from the open wound.
The pain of all the words, leaving her heart with
Wounds. The wish of a better life is getting stronger.
No one can hurt her any more. Everyting is
Fading away. Her life becomes like pictures in a book.
Now is it all over.




Fri vers av Eriika_
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-07-08 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_