Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets stig

Hon förstod aldrig kärlekens mening.
Hon kämpade sig fram för att på svar,
Svar på frågor hon inte förstod.
Ensam på livets stig gick hon,
Ibland snubblar hon men fick ingen
hjälpande hand. Kan någon förstå.
Förstå hur denna flicka Egentligen mår.
Men en dag, då hon var ute och
vandrade på sitt vanliga sätt.
Genom livets skog, snubblade hon
Som vanligt. Hon ligger där ensam och
Kämpar sig upp, och helt plötsligt kommer
En hjälpande hand fram. Hon tittar upp
Och får synd på det vackraste leendet
Hon någonsin sett. Enda sen den dagen
Har hon aldrig snubblat nån mer gång..




Prosa (Novell) av Eriika_
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-07-08 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_