Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev alla fördömda

Jag fick en sjuk-dom av en sjuk man
och jag trodde att jag var ensam
om att vara fördömd


nu vet jag att så är inte fallet


vi är MÅNGA som är fördömda
Av många olika anledningar i många olika situationer


men med samma underton


VI DUGER INTE - VI ÄR INTE VÄRDIGA -
OCH I DET INTE VÄLKOMMNA



nu när jag har släppt min programmering
och ser med andra ögon - MINA ÖGON


nu vet jag att vi inte är dåliga, att vi inte är värdelösa


VI ÄR MÄNNSKLIGA


och när man är människa får man fela - man får misslyckas
och framför allt


MAN FÅR LÄRA SIG


Så alla ni som blev fördömda - Res er upp


jag hoppas vi möts igen utan fördömande





Fri vers av Nova-Liv
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 08:45



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det är svårt och en kamp för livet med misslyckanden och fel som blir, men vi är människor trots det i och till allt och värdiga liv !!!
2008-08-12

  Janis Karlsson
Håller med Larz att det inte är så enkelt, MEN! Det gäller att inte ge upp och verka för att öppna ögonen på sig själv, och genom detta hos andra.
Lås oss alla lära mer!
2008-07-24

    Stella Stol
Nyvaken uppstånden rätsida,
eller hur ;)
2008-07-14

  ***Wicke***
VI DUGER INTE - VI ÄR INTE VÄRDIGA -
OCH I DET INTE VÄLKOMMNA.
Inte till att börja med. men senare.
ett skuldbeläggande som inte är av denna värld.
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte alltid så enkelt.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv